11 Aralık 2013 Çarşamba

Space Engineers

MeyveliGazoz | 08:29
    Keen Software Firmasının yeni oyunu sayesinde uzay boşluğunda uzay istasyonları veya uzay gemileri inşa edebilirsiniz hatta bunla kalmayıp evlerde yapabilirsiniz yada Star Trek’te gördüğümüz atılganı.
   Oyuna ilk başladığınızda zorlanmamak elde değil çok fazla malzeme var.Bu tarz oyunlara alışmışlığınız yoksa kontrole bile alışmanız zaman alabilir yerçekimi yok çünkü yada basitçe arkanız sağınız solunuz önünüz diye bir olay yok.Yani sadece tuşlar ile ilgili değil, malzemeleri kullanabilmek de biraz karışık geliyor ancak oyundan kontrol yardımını açabilirsiniz.








Basit Bir Yardım

   “G” tuşu ile eşyaların olduğu envanter menüsünü açıyorsunuz ve böylelikle tüm eşyalara ulaşabiliyorsunuz.

   Oyuna ilk başladığınızda isterseniz bomboş bir platformda başlayabilirsiniz, isterseniz kurulu bir istasyon ile başlayabilirsiniz. Aslında çok büyük bir fark yok çünkü oyunun asıl eğlenceli yanı kendi geminizi veya kendi istasyonunuzu yaratmak.
Oyun, genel anlamda bakıldığında modelleme programları gibi hareketine göre değişen nesneler yaratmanız mümkün ve yaratabilcekleriniz gerçekten sınırsız nükleer reaktör bile var!


Minecraftın Uzaylısı

   Minecraftın uzay versiyonuda denebilir ama Space Engineers’ta survival yapmıyoruz canavarlarla uğraşmamıza gerek yok başladığınız gibi bilim kurgu filmlerinden fırlamış uzay gemileri yapabilirsiniz.


   Şu anda oyun alpha aşamasında hataların giderilmesiyle uğraşılırken aynı zamanda multiplayer çalışmaları var.Multiplayer kişisel sunucular üzerinden olacak ve oyunlar kurup arkadaşlarımızla farklı modellerle farklı renklerle gemiler yapmamıza olanak sağlayacak.Oyun sandbox olduğu için yenilikleri sürekli devam edecek.


Tanıtım Videosu
 

Steam Fiyatı:  $14.99

5 yorum:

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-