4 Kasım 2013 Pazartesi

Nadir Parçalar

mücahit coşkun | 10:12
 
 
   Bu yazımda daha önceden bir oyun şirketi tarafından yapılmış ve beğenilmiş ama farklı bir oyun şirketi tarafından 'Ben bunun daha iyisini yaparım' denmemiş oyunlardan bazılarını paylaşacağım.








THE MOVİES



Yok böyle bir oyun... Gerçekten türünün tek örneği olan bir oyun. Oyun da bir film şirketi kuruyor,filmler oluşturuyor, yıldızlarınızı geliştiriyorsunuz (Detaylı inceleme için tıklayın). Gayet güzel bir oyun ama böyle bir film bir daha çıkmadı. Epey beğenilmesine rağmen yeni bir oyun çıkmaması gerçekten çok ilginç.

L.A NOİRE


Los Angeles Noire. Oyunun oynarken her anında şaşırıyordum. L.A Noire tek bir konu de nadir değil birden fazla konuda alanında tek. Öncelikle daha önceden çıkarılmış bir Dedektiflik oyunu hatırlamıyorum. Ama mutlaka ufak çaplı oyunlar çıkmıştır. Ama bu oyun gibi geniş kapsamlı bir Dedektiflik oyunu hatırlamıyorum (Detaylı inceleme için tıklayınız). Bunun yanı sıra daha önceden kullanılmamış ve bu oyundan başka oyunda kullanılmamış bir teknoloji kullanıldı 'MotionScan' yani yüz yakalama teknolojisi.

THE SİMS


The Sims belkide şuan saydığım oyunlar arasında en popüler oyun olan oyun. Kısaca aile kurma ve yönetme oyunu denebilir (Detaylı inceleme için tıklayınız). Yıllardır kendi alanında tek oyun. Neden herhangi bir oyun şirketi bu oyuna alternatif oyunlar sunmuyor anlamıyorum. Umarım diğer oyun şirketlerinin Sims oyununa alternatif oyun projeleri vardır...

HOTEL GİANT 2


Çok eski bir oyun. Oyun Tycoon kategorisinde. Aslında oyunda amaç bir oteli yönetmek ama oyunun içerisine bir çok Tycoon oyunu sığmış gibi. Oyunun yapımcı şirketi ilk oyunu çıkarttı ve oyun epey beğenildi ve bir oyun daha çıkarttı bu oyun da Tycoon  severler tarafından epey beğenildi. Hatta hala oynayanlar var. Peki neden yeni ve daha gelişmiş bir oyunu daha çıkmadı ? Diğer oyun şirketleri para kazanmak istemiyor mu ? umarım bu kadar geniş kapsamlı bir oyun daha yaparlar ve zevkle oynarız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-