10 Kasım 2013 Pazar

Life is Feudal

mücahit coşkun | 06:29
   Sandbox oyun severler her zaman Sandbox oyunlarında bir eksiklikler bulurlar. Bu projenin sahibi olan bağımsız yapımcılar da bunları göz önüne alarak bu projeyi başlatmış olmalılar. Henüz yapım aşamasında olan oyun hakkında biraz değineceğim.

   Oyun fantastik öge içermeyen orta çağ da geçiyor. Proje MMORPG olarak sunulacak.
   Oyun da oyuncuların oluşturduğu orta çağ haritasında varlığınızı sürdüreceksiniz. Yani evleri, köyleri, kaleleri oyuncular oluşturabilecek.


   Oyun birkaç Sandbox oyunundan esinlenilerek yapılmış gibi. Örneğin Minecraft oyununda ki özgürlük. İstediğiniz yere istediğiniz inşayı yapabiliyorsunuz.Ya da Mount And Blade: Warband daki gibi savaşabiliyorsunuz.  İsterseniz çukurlar kazabiliyor, madenlere gidip cevherler bulabiliyorsunuz. Oyun hayal gücünüze dayandırılmış. Yani arkadaşlarınızla beraber kendi krallığınızı oluşturabilecek ve krallığınızı savunabileceksiniz.
   Birçok silah var. Kılıçlar, baltalar, yaylar, arbaletler. Silahları kullanarak diğer oyuncularla serbest PVP yapabilirsiniz. Yani serbestçe dövüşebilirsiniz. Oyuna savaş taktikleride eklenmiş. Örneğin arkadaşlarınız ile beraber düz bir çizgi halinde ilerleyebilirsiniz ya da üçgen bir şekil oluşturabilirsiniz.


   Vuruş animasyonları, grafikler, çevre tasarımları beta görünümlerine göre gayet yeterli (Resimler beta sürümdendir.). Proje 2 yıldır sürdürülüyor. Yapımcılar projenin daha hızlı ilerleyebilmesi için bağışlar bekliyor. Şuan oyun kapalı beta da sadece oyunun yapımcıları deniyor oyunu. Umarım proje tamamlanır ve oyunu zevkle oynarız. Oyun hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız altta ki videoyu izlemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-