18 Kasım 2013 Pazartesi

2013'te En Çok Oynanan Oyunlar

mücahit coşkun | 09:11
   Bu yazımda 2013 yılında en  çok oynanan oyunlardan bazılarını sizlerle paylaşıp onları size biraz tanıtmaya çalışacağım.









Aslında bu yılın değil son yılların en çok oynana oyunları arasında. Sürekli güncellenen, sürekli açılan yeni Serverlarla daha fazla oyuncu toplamaya devam ediyor. Son zamanların en iyi sandboxlarından biri denebilir. Karelerden oluşan bir dünyada, sınırsız harita ve hayalgücünüzü kullarak oynayabileceğiniz güzel bir oyun. (Daha fazla bilgi için tıklayınız.)


2013'ün son çeyreğinde çıkmasına rağmen çoğu oyunu 1 hafta geçmeyi başladı. Zaten daha önceden çok fazla beklenti vardı oyuna. Çoğu inceleme sitesinden yüksek puanlar aldı. Grand Theft Auto serisinde bir ilk olan çoklu karakter yönetme özelliği, geniş haritası, senaryo dışı etkinliklerinin fazlalığı birçok kişinin ilgisini çekti.


Her yıl klasiktir zaten. Pro Evoluotion Soccer oyunları her yıl özellikle erkekler tarafından çıkar çıkmaz alınır ve oynanmaya başlanır. Önceki oyuna göre pek gelişme yok aslında. Sadece oyuncu güçleri ve grafikler biraz geliştirilmiş.


2013'ün ortalarında çıkıp harika hikayesi ile bir çok oyuncuyu cezbetti. Salgın bir hastalık yüzünden milyonların öldüğü 20 yıl sonrasında Joel ve Ellie adlı 2 ana karakterin hayatta kalmasına yardımcı oluyoruz. Oyunlarda hikayeye önem veriyorsanız bu oyunu denemelisiniz.


2013'ün başlarında çıkıp ortalarına kadar epey bir ün'ünü sürdürmüştü. Hatta bir aralar etrafımda ki herkes bunu oynuyordu . Belediye oyunu  dağıttı da ben mi kaçırdım diye düşünmedim değil. Oyun Lara Croft'un bir Japon adasına düşüp hayatta kalmaya çalışmasını işliyor. Güzel grafikleriyle ve oynanışıyla ilgi çekiyor.


Benim atladıklarım olabilir eğer eklemek istedikleriniz varsa yoruma yazarak bizimle paylaşabilirsiniz. İyi oyunlar.

1 yorum:

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-