12 Şubat 2013 Salı

Modern zaman suikastçisi devam ediyor: Hitman 2

mücahit coşkun | 10:36

   Kod adı 47; eski bir ajan. İşlediği bir çok cinayet sonucunda hayatındaki sapkınlığın farkına varmış ve pişman olup kabuğuna çekilmiştir. Sicilya’da bir kilisede, babası olarak kabul ettiği bir rahiple yaşamaktadır. Tüm işi, din, çiçekler ve ailesi olarak kabul ettiği rahiptir.

Bir gün talihsiz bir olay olur. Daha önce canını yaktığı çetelerden bir tanesi onun Sicilya’da olduğunu öğrenir ve ondan 500.000$ Sicilya’da ikamet etme parası ister. Eğer parayı getirmezse rahibi öldüreceklerini söylerler. Fakat kahramanımız ne bu parayı verebilecek durumda, ne de verecek kadar aptaldır. Sinirleri bozulur, artık unuttuğu geçmişine geri dönme zamanı gelmiştir.

Bunun üzerine yeminini bozan kahramanımız eski çalıştığı servisle tekrar bağlantıya geçip rahibin nerede olduğu hakkında bilgi ister. Ajans, onun hakkında çıkmış dedikodular olduğunu, artık eskisi kadar tecrübesinin kalmadığını söyler. Fakat ajanımız, bunların tamamen yalan olduğunu ve bunu onlara ispat edeceğini söyler. Ancak ajans bedavaya bilgi vermeyeceğini, bu yüzden onlar için bir takım işler yapmasını ister. Kahramanımız tüm bunları kabul eder ve maceramız bu noktada başlar...


   Oyun biraz eski bu yüzden grafikleri pek iyi değil ama grafikler kötü diye oyunda kötü olacak diye birşey yok. Oyun çok detaylı yapılmış. Suikastler yaparken birçok yöntem kullanıyorsunuz. Odaya girmeden önce anahtar deliğinden odaya bakabilir odadaki adamların pozisyonlarını kontrol edebilirsiniz. İsterseniz suikast yapacağınız patronu öldürmek için tüm korumaları öldürürsünüz. Ama ben fazla adam öldürmesini sevmem diyorsanız saklanarak,öldürdüğünüz adamların kıyafetlerini giyerek dikkat çekmeden öldürülmesi istenen adamı sessizce öldürüp mekandan çıkabilirsiniz.
   Oyun da bir çok mekanda oluyorsunuz. Birçok şehir değiştiriyorsunuz. Bazen sokaklarda bazen meydanlarda bazen yer altı karargahlarında...

   Oyunda suikast sistemi çok iyi düşünülmüş. Bir adamı arkasından ona hissettirmek icin çok dikkatli olmalısınız. Bazı oyunlardaki gibi koşa koşa gelip adama bir şey hissettirmeden öldürme olayı bu oyunda yok. Eğer çok dikkat çekerseniz oyundaki bir alarm sizi uyarıyor ve dikkatli olmanızı söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-