10 Ağustos 2013 Cumartesi

Özgürlük İçin Savaşın : Freedom Fighters

mücahit coşkun | 12:20
   Bugün eski ama efsane denebilecek bir oyunu bilmeyenlere tanıtacağım. 2003 yılında piyasaya sürüldü tam 10 yıl oldu....

    Oyunda bir muslukçusunuz sıradan bir günde işinizi yaparken birden Sovyetler Birliği Amerikaya saldırıyor ve kardeşinizi de alıp götürüyorlar...
    Artık özgürlük savaşı başlıyor. Sizin gibi Amerikanın özgürlüğü için savaşan insanlarla tanışıyorsunuz. Amerikayı özgürleştirmek için nasıl savaşmanız gerektiğini planlıyorsunuz ve savaşa başlıyorsunuz...


    Oyun'un çok eski olduğunu söylemiştim. Resimlere bakıp umudunuzu kaybetmeyin. Grafikleri pek iyi olmasa da oyunun özellikleri oyunu oynanır kılıyor.
    Oyunda kendi adamlarınızı yönetebiliyorsunuz. Her birine ayrı ayrı 'Saldır ! Takip et ! Savun!' emirlerini verebiliyorsunuz. Charisma seviyeniz ne kadar yüksek olursa o kadar çok kişiyi yönetebilirsiniz. Charisma seviyenizi yükseltmek için sivillere yardım edebilir, bazı yapıları yıkabilirsiniz.
    Oyun 2003 yılında çıktı ama çok güzel özellikleri var. 2003 yılında yüzülebilinen bir oyun hatirlamiyorum...

    Oyunda yeterince silah çeşidi var. Fakat oyunu kaydetmede biraz sorun yaşayabilirsiniz. Oyunda kayıt noktaları biraz az. Oyun çok uzun olmasa da kayıt noktalarının azlığı zorlayabiliyor.
    Seri oyun halinde çıkmasını çok istediğim bir oyundu. Çıktığı yılda çok beğenilmesi rağmen 2. bir oyunu çıkartılmadı. Belki oyunun yapımcıları süpriz yapıp oyunun devamını çıkartabilir. Zevkli bir oyun oynamanızı öneririm.

1 yorum:

  1. orjinal Cd si bulunur halen bazen canım sıkılınca yükler oynarım şimdiki tps lere bin basar :D

    YanıtlaSil

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-