7 Ağustos 2013 Çarşamba

Göklerin Hakimi ! : World Of Warplanes

mücahit coşkun | 22:11
 
   Daha önce belki World Of Tanks oynamışınızdır. Şahsen gayet hoşuma gitmişti çünkü ikinci dünya savaşında bir tank pilotunu oynuyorduk ve bu benim çok hoşuma gitmişti.Tankınızı dilediğiniz gibi modifiye edebiliyordunuz boyuyabiliyordunuz veya ekibinizi ayarlıyabiliyordunuz.Online savaşların mekaniği de çok iyidi mermi seçimleri,vuruşu hesaplamalar. Herşey güzel gelmişti.Ve Wargaming ondan beklediğimi yaptı ve bir devam oyunu çıkardı;

   World of Warplanes !
   Bu oyunda aynı ondan önceki oyun gibi atış mekanikleri,hasar göstergeleri,araç modifiyesi gibi özelliklere sahip.Yalnızca işin içine uçakların girmesi daha çok hoşuma gitti.Diğer oyundaki tankların ağırlığı yerine uçakların hareket kabiliyetleri ve daha özgür yönetilebilmeleri çoğu oyuncunun gönlünü aldığını düşünüyorum.Oyunun bir kaç problemi var,mesela deneyim puanı kazanmak çok zor.Lakin para kazanmak çok kolay.Çok hareketli ve heyecanlı bir oyun olması çok büyük bir artı,kolay kolay sıkılmıyorsunuz.
Oyuna şu an devamlı yeni uçaklar/parçalar ekleniyor ve nerdeyse her hafta değişik bir event düzenleniyor.Zaten çoğu zaman bedava deneyim arttırıcı özellikler dağıtıyorlar.Demem o ki bu oyuna erken başlıyıp göklerin fatihi olma yolunda ilk adımınızı atın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-