11 Ocak 2013 Cuma

Liberty City'e dönüş:GTA IV

mücahit coşkun | 10:11
 Oyunda grafikler diğer oyunlara göre epey geliştirilmiş. Oyunun haritası(san andreas kadar olmasada) epey büyük görevleri epey eğlenceli denenmesi gereken bir oyun.





 
       Liberty City'de birşeyler baştan aşağı değişmek üzere. Liberty City sakinleri, Niko Bellic ile tanışın... GTA hayranlarına sesleniyorum çok güzel bir oyun cok gerçekçi mutlaka oynanmalı.Liberty City gerçekten yaşayan bir şehir. Sokaklarda yürüyen insanlar değişik davranışlara sahipler ve olaylara tepki veriyorlar. Bir silah sesi ile insanlar kaçıyor, cep telefonlarından polis arıyorlar. Birisi yaralandığında yardım edenler, ambulans çağıranlar, ilgilenmeyip olay yerinden uzaklaşanlar var. Bir trafik kazası yaptığınızda diğer araçtaki şöför belaya bulaşmamak için uzaklaşabilir de arabasından inip size bağırabilir de. Oyunda bazen öyle şeyler oluyor ki, şaşırmamak elde değil. Hatta bir keresinde bir arabanın sürücüsünü indirip arabasını çalıyordum ve adam sivil polis çıktı hemen silahına sarılıp bana ateş etmeye başladı. 




   Oyundaki bazı özellikler:

* Önceden tutuklanmak ileride hayatımızı etkiliyor. İnsanlar bizi suç işlerken görürse bizi hatırlayabiliyorlar ve kaçıyorlar. Aynı şekilde polisler de bizi hatırlayabiliyor.

* Su yollarında sürat botu yarışları yapabileceğiz.


* Niko çok yetenekli direklere, duvarlara tırmanabiliyor, yangın merdivenlerini filmlerde gördüğünüz gibi kullanabiliyor.


* Cep telefonumuz çok işe yarayan bir araç olacak. Görevlerimizi ayarlamak için milleti arayabiliyoruz. Çoğu görev farklı sonlar ile bitebiliyor.


* Gökdelenlerin çoğunun içine girebiliyoruz. Tepesine çıkıp insanları metrelerce yüksekten fırlatabiliyoruz.


* Oyunumuz yatay olarak GTA SA dan küçük olsa bile dikey olarak çok daha geniş. Harita şimdiye kadar görmediğiniz kadar detaylı.


* Artık etrafta silahla gezersek insanlar bağırarak kaçacaklar.


* Dövüş sistemi çok geliştirilmiş. İnsanları sürüklemek veya dövmek artık çok daha gerçekçi.


* Oyunun detaylı olması en önemli özellik. Dan Houser oyunu çok detaylı yaptıklarını söylüyor.


*GTA IV'te giyinim çok gerçekçi ve değiştirilebilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-