11 Mayıs 2013 Cumartesi

Savaş Oyunu Değil Savaş Simulasyonu: Arma II

mücahit coşkun | 16:03
   Başlıktada belirttiğim gibi neredeyse bu bir oyun değil. Gerçek bir askermişsiniz gibi savaşıyorsunuz. Koşarak roket atar kullandığınız, 20 mermi ile vurulup koştuğunuz günleri unutun artık gerçek bir savaştasınız!

   Oyunun grafikleri gerçekten harika.İlk oyuna göre epey geliştirilmiş. 100 den fazla silah, araç çeşidi var. Bir askerin sahip olması gereken pusula, telsiz, fener, gece görüş gözlüğü gibi birçok ekipman var. Telsizi epey çok kullanıyorsunuz. Destek çağırmada, yerinizi bildirmede, komutları cevaplamada gibi birçok eylemde kullaniyorsunuz.


   Dediğim gibi gerçekçi bir simulasyon eğer yaralanırsanız bir sağlık görevlisi sizi iyileştirmeden yürüyemiyor sadece sürünebiliyorsunuz veya çok koştuğunuzda nişan almakta zorluk çekebiliyorsunuz.
   Oyunda birçok askeri birim var bu askeri birimlerin arasında bordo bereliler de var.
   Epey geniş ve ve gerçek bir harita kullanılmış. Çoğunlukla istediğiniz gibi dolaşabiliyorsunuz ama komutanınıza uymazsanız hayatta kalmanız zorlaşabilir. Oyunda bazı senaryolarda sizde komuta olabiliyorsunuz. Birliğinizi akıllı bir şekilde yönetip ihtiyaç olduğunda askeri birlikler, hava saldırısı gibi destekleri kullanarak savaşı kazanmaya çalışıyorsunuz.
 

   Oyun epey zor ama gayette eğlenceli o kadar çok çeşitlilik var ki onları keşfettikçe sıkılmıyorsunuz. İsterseniz Multiplayer modunda gerçek oyuncularla, gerçek bir savaş yapabilirsiniz. Birçok askeri (tank, jet, helikopter, kamyon...) kullanabilirsiniz. Bu simulasyonu denemelisiniz. Ben oyunu denedim ve memnun kaldım yazıyı okuduğunuz için teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-