10 Şubat 2014 Pazartesi

Video Oyunlarının En ünlü Karakterleri

mücahit coşkun | 10:21
   Bu yazıda Video oyunlarında ki oyuncuların  büyük hayranlık beslediği karakterlerden bahsedeceğiz. Bu karakterlerin tamamı kendi gözlemlerim sonucu seçtiklerimdir. Eğer aklınız da başka şeyler varsa yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.









Carl Johnson

Bana göre Grand Theft Auto serisinin en duygusal karakteridir. GTA Sanandreas oyunu ile patlama yapıp günümüze kadar hala kendini bıkmadan oynatmaktadır. GTA sanandreas oyununu oynayan kişilerin 5 te 3'ü bu karaktere büyük hayranlık beslemiştir.

Lara Croft

İlk olarak 1996 da adını duyurup o zamandan beri oyuncu erkeklerin hayranı olduğu bir karakter olmuştur. Teknoloji geliştikçe güzelliğine güzellik katan kadın karakter erkek oyuncuları halen kendine hayran bırakmaya devam ediyor...

Ezio Auditore Da Firenze

Karizması, yetenekleri ve zekasının bu kadar yüksek olması sebebiyle benimde video oyunlarında ki en sevdiğim karakterlerden biri. Doğumundan itibaren hayatını oynayabildiğimiz nadir karakterlerden biri olduğu için ekstra seviliyor olabilir.

Max Payne

Acı dolu bir hayata sahip olan polis karakterimiz. Max Payne'in bu kadar çok sevilmesinin bir sebebi de belkide oyuncuların Max Payne'in hayatı için üzülmesidir.

Gordon Freeman

Aslında 'Bay Karizma' da denebilir. Hiç tanımayan bir kişi bile resimlerine bakarak karakteri sevebilir. Levyesi ile ünlenmiş ve yıllardır yeni oyununun çıkması için beklenmektedir. Umarız çıkar...

Captan Price

Video oyunlar da ki en babacan karakterlerden biri. Daima sizi eğiten kollayan abilik yapan bir karakter. (Resimde çok hüzünlü bakmış)

Roebuck

Karizması ve kasları ile ön plana çıkan bu karakter Call Of Duty oyunlarında stratejiyi belirleyen önemli karakterlerden biriydi. 


   Bu yazıda size bu karakterler hakkında fazla bilgi vermeye çalışmadık. Sadece Video oyunlarında büyük hayran kitlesine sahip birkaç karakterden bahsettik. aklınızdaki karakterleri yorum kısmına yazabilirsiniz.

1 yorum:

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-