27 Ekim 2013 Pazar

Değişik Bir MMO : Secret World

mücahit coşkun | 06:58
 
Hepimiz yaratık keserek Level arttırmalı MMO lara alışmıştık. Ama bu sefer ki MMO daha günümüzdeki gündemi yoran konuları ele alan bir oyun...

   Secret World yani Gizli Dünya adında anlaşılabileceği gibi komplolar, mitler, efsaneler üzerine kurulmuş bir oyun. Oyuna kayıt olduğunuzda size 10 farklı soru soruluyor. 10 farklı soruyu cevapladıktan sonra oyunda bulunan 3 farklı tarikattan birine yakınlığınız gösteriliyor.

   Oyunda Level sistemi konulmamış. Bunun yerine daha özgür bırakılmış oyuncular. İstediğiniz silahı, istediğiniz eşyayı kullanabileceksiniz. Yani tek karakterle oyunda istediğinizi yapabileceksiniz.





   Oyunda silahların yanında büyüler de kullanabileceksiniz. 3 ana yeteneğiniz var: Melee, Magic ve Ranged bu ana yeteneklerinde kolları var Magic: Chaos, Elemantalism, Blood Magic. Range: Assault Rifles, Shoutgun, Pistols. Melee: Blades, Hammers, Fists.
   Grafikleri, Mekanları güzel tasarlanmış. Oynanış olarak da gayet güzel. Kendinizi kaptırabileceğiniz değişik bir MMO. Fakat oyun ücretsiz değil. Oyunu oynayabilmek için 30 dolara satın almalısınız. Oyunun çok bilinmemesinin sebebi bu olabilir. Benim tahminlerime göre yakında oyunun fiyatı biraz düşebilir. Belkide oyun ücretsiz olur. Bu sadece benim tahminim...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-