20 Nisan 2013 Cumartesi

Kendi Filminizi Oluşturun: The Movies

mücahit coşkun | 13:12
   Hiç kendi filminizi çekmeyi düşündünüz mü ? İstediğiniz türde, istediğiniz oyuncularla, istediğiniz yönetmenle...

   Gerçekten zevkli bir oyun çok detaylı. Oyuna başlarken öncelikle şirketinizi kurup stüdyo binalarınızı oluşturmalısınız. Şirketinizde çalışmak için gelen insanları yönetmen,oyuncu,kameraman vs. olarak işe alıp eğitiyorsunuz. Çalışanlarınız ne kadar eğitimli ise filmleriniz o kadar başarılı olur. Çalışanlarınızı da ayarladıktan sonra bütçenizin yettiğince stüdyolarınızda film çekmeye başlayabilirsiniz...



   Oyun eski zamanda başlıyor. İlk çektiğiniz filmler siyah beyaz oluyor. Şirketinize bir araştırma heyeti kurarak teknolojinizi geliştiriyorsunuz ve renkli ekrana geçiyorsunuz(bu heyet tabi ki çok işe yarıyor.)
   Filmlerde sahneleri de siz hazırlıyorsunuz. Sahneleri akıllıca ayarlamalısınız birbirinden alakasız sahneler ard arda olursa kötü bir film olur ve rakipleriniz sizi geçer. Filmleriniz iyi olursa daha çok para kazanır ve ödül alabilirsiniz. Filmlerinizin iyi olabilmesi için daha fazla stüdyo,daha fazla teknolojik gelişme,uyumlu dekor,kaliteli oyuncular ve çalışanlar gerekir.


   Oyun biraz eski grafik bakımından pek iyi olduğu söylenemez. Ama Tycoon tarzı oyunları seviyorsanız bu oyuna bayılacaksınız. Oyunun detayları anlatmakla bitmez denemelisiniz. İleride ki zamanlar da bu oyun hakkında biraz daha bilgi verebilirim

8 yorum:

  1. çok güzel bana diğer bir stüdyodan süper bir oyuncu geldi sırada 1.ydi ama parasını ödeyemeyince şirket battı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) biraz da dikkat gerektiren bir oyun harcamalar iyi ayarlanmalı :)

      Sil
  2. Bu oyunu bulamıyorum. Çok uzun zaman önce oyndaım ama şimdi Hiç bi yerde Yok YArdım edin !!!! lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korsan içerik paylaşamıyoruz. Zaten bu kadar eski bir oyunun korsanını bulması çok zor eğer satın almak isterseniz amazon.com dan 9$'a satın alabilirsiniz. Yorumunuz için teşekkürler.

      Sil
    2. nerden indirebilirim

      Sil
  3. Bunu Torrenten Indirebilirmiyiz

    YanıtlaSil

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-