2 Nisan 2014 Çarşamba

Gerçeklikte Çığır Açacak Oyun Projesi: ReRoll

mücahit coşkun | 08:34
   ReRoll isimli oyun projesi başlıkta belirttiğim gibi çığır açacak fikirlere sahip. Tüm dünya haritası üzerinde hayatta kalma mücadelesi...

   Bu projede yeni bir teknoloji kullanılıyor. Dünyanın görüntüsünü almak için mini dronlar(insansız hava aracı) kullanılıyor. Dronlarda ki HD kameralar sayesinde tüm dünya üzerinde uçarak görüntüler alınıyor. Tabi ki dünyanın %100'lük bölümü alınmıycak bazı okyanuslar ve askeri bölgeler oyuna dahil edilmiyecek. Yinede kulağa çok çılgınca geliyor.


   Oyun o kadar gerçekçi olacak ki oynadığınız şehirdeki saat ve hava durumu geçerli olacak. Örneğin gündüz ve yağmurlu bir günde oyuna girdiğinizde oyun da aynısı ile karşılaşacaksınız.
   Oyunda genel olarak amaç hayatta kalmak. Yukarıdan bakış açısı ile dünyayı keşfederek,yemek yiyerek,yeni şeyler öğrenerek,dinlenerek hayatta kalmaya çalışacaksınız. Eminim oyuncuların ilk seyahet yerleri kendi mahalleleri olucaktır...

   Oyunun yapımcısı olan Pixyul bağımsız şirket Assasins Creed ve Far Cry oyunlarında da çalışmış Julien Cuny ve Louis Pierre Pharand tarafından kuruldu. Bu oyunu MMO veya multiplayer tarzında çıkarmayı düşünmüyorlar. Singleplayer ve Co-Op olarak sunulacak. Oyunun çıkış tarihi pek yakın değil. Alpha sürümünün 2015 yılında çıkabilmesi için bağış toplanıyor resmi sitelerinde. Bu proje için birde video hazırlamışlar alttan izleyebilirsiniz.



2 yorum:

  1. aslında çok iyi oyun olur ama map büyük olursa oyun sıkıcı ve zor olabilir merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında sürekli yeni birşeyler keşfetmek hoş olabilir

      Sil

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-