2 Nisan 2013 Salı

Bol Aksiyonlu Bir Oyun: Just Cause 2

mücahit coşkun | 09:00
   Bugün başlıktada belirttiğim gibi bol aksiyonlu bir oyunu sizinle paylaşacağım.
    CIA ajanı Rico Rodrigez Güney Asya da bulunan Panau adasında ki kötü diktatörü öldürmek için görevlendirilir ve macera başlar..
   Oyunda gerçekten çok abartılı aksiyon sahneleri var. Tek başımıza koca bir ordu'nun görevini üstleniyoruz. Oyunun ilk dakikasından başlayan aksiyon sizi oyunun sonuna kadar sürüklüyor.
    Bu oyunda diğer oyunlarda ki silahlardan farklı bir silahınız var Hook(kanca). Bu kanca sayesinde isterseniz tepenizde uçan bir helikoptere tutunabilir, kuledeki bir muhafızı aşağıya çekebilir ya da bir binaya tırmanabilirsiniz. Kancanın epey işlevi var yani.




   Oyunda silah,araç çeşitliliği çok fazla çoğu aracı kullanırken çok zevk alıyorsunuz. Helikopterler, kamyonlar, tekneler... Bir silaha,araca ve ya bir yere gitme ihtiyacınız olduğunda 'Black Market' seçeneğini kullanarak dost bir helikopter sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz.
   Oyunun devasa bir haritası var 'bu harita çok küçükmüş gidecek yer kalmadı' seçeneğini size vermiyor(1 ay boyunca gezerseniz bitebilir). Grafikleri,kaplamaları vesaire gayet yeterli düzeyde. Doğa çok güzel yansıtılmış karlar,deniz,ağaçlar... Helede bir adada olunca doğa farklı oluyor.


   Epey eğlenceli görevleri var. Ama Bazı görevler sanki birbirini tekrar ediyor gibi. Eğer bir aksiyon oyunu arıyorsanız bu oyun tam size göre... Oyun içi video aşağıdadır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-