30 Ocak 2014 Perşembe

The Elder Scrolls Online'a Çok Az Kaldı !

mücahit coşkun | 04:52
   Daha önceden duyurduğumuz The Elder Scrolls Online'ın çıkmasına çok az kaldı. 4.4.2014 tarihinde çıkacak oyunu yüz binlerce Elder Scrolls hayranı bekliyor.
   Oyun Cyrodill de geçecek. Oyuncular Devasa bir harita da imparatorluk ünvanı için savaşacak. Yüksek grafiklere sahip olacak. Oyun da birçok özellik mevcut bazı özelliklerden bahsedeyim:




Party Sistemi

   Oyunda görevleri tek başınıza yapmak zorunda değilsiniz. Arkadaşlarınız ile bir Party oluşturup görevleri beraber yapabilirsiniz.

Yetenek Ve Savaş Sistemi

   Oyunda Seviyeniz arttıkça gücünüze güç katıyorsunuz. Seviyeniz yükseldikçe yeni büyüler ile tanışabiliyorsunuz. Görevleri yaptıkça, yaratıklar ile savaştıkça seviyeniz yükseliyor. İsterseniz oyun içerisinde diğer oyuncular ile de savaşabileceksiniz. Sürekli birbirini tekrarlayan vuruş biçimi yerine farklı akıcı bir dövüş sistemi var.

   Devasa bir harita, yüzlerce farklı yaratık, binlerce oyuncu. Bunlar 4.4.2014 tarihinde oyunculara sunulacak. Tabiki bir şartı var. Aylık 15$'lık bir ödeme yapmak zorundasınız. Oyun için hazırlanmış bir Sinematik videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-