31 Ocak 2014 Cuma

Bu Oyunda Gerçek Hikaye Sensin!

mücahit coşkun | 04:59
   Video oyununda ölen bir karaktersin. Bir hatayla oyunun kayıtlarına ulaşmışsın, tamamen silinmeden oyunun finaline kadar gidebilecek misin... Neyse Unut Bunu. Gerçek hikaye sensin…
   Continue?9876543210(gerçek adı bu) 2013 yılında Skrillex Quest’in yapımcısı Jason Oda tarafından piyasaya sürüldü. Aynı zamanda da en ‘‘iyi garip oyun’’ un yapımcısı.
Steamda çoktan yerini alan oyuna bu siteden ulaşabilirsiniz.

   Oyundayken çok ilginç şeylerle karşılaşıcaksınız ve gerçekten de garip gelecek. İşlemeye çalıştıkları konuysa bir insanın yalnızlığına felsefi yaklaşım.
   Bir video oyununda ölürsen olucaklar bellidir. Kaydettiğin yerden devam edersin. Peki ya video oyunundaki karakter aslında sen isen? Tabiki kayıtları bulmaya gideceksin!


   İlk bölüm tam bir öğretici kıvamda girişte kalplerimiz azalıyor. Ölüyoruz. Sıkılmaya gerek yok çünkü oyun zaten burda başlıyor. Önce kullandığımız tuşları sonar karakterlerle etkileşime girmeyi öğreniyoruz bu arada da mavi pixelleri toplamayı unutmayın. Bölümün sonundaysa yoktan var olan bir otobüsü durdurup diğer bölümlere yelken açıyoruz.


Oyunda Karşılaşabilecekleriniz  

   Köylüler konuşurken iki seçeneğiniz var, Yıldırım yada Dua. Yıldırım o an ki bölümden çıkmanıza yada gizli kayıtlara girmenizi sağlıyor. Dua edenler köyünüze koruyucu bir kalkan yaratıyor, bu sayede fırtınalardan ve yıldırımların eşyaları yok etmesinden kurtuluyorsunuz. Asıl Amacınız ise ana karakter kaderini Kabul edene kadar hayatta kalmak. Aynı zamandada geçmişinizden kaçmak için köylüler size yardım ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-