2 Ocak 2014 Perşembe

2014 En Çok Beklenilen Oyunlar

mücahit coşkun | 14:55
   2014'ün ilk günlerini yaşıyoruz. Bu yıl oyun severler tarafından merakla beklenen bir kaç oyundan size bahsetmek istiyorum.












The Witcher 3: Wild Hunt


   Witcher serisinin 3. oyunu olan The Witcher 3 harika grafikleri ile bu yıl çıkması bekleniyor. Yepyeni özellikleriyle Witcher serisi severleri oyunu meraklar bekliyor. PS ve PC için piyasaya çıkıcaktır. Oyunun Türkçe alt yazılı fragmanı için tıklayın.

Tom Clancy's The Division


   Oyunun hikayesi kısaca para üzerinden bulaşan bir virüs nedeniyle yaşamın çökmesi. Oyunda gizli bir operasyona katılan bir ajanı kontrol edeceğiz. Sadece çoklu oyuncu oynanabilecek. Her oyuncu karekterinin özelliklerini geliştirerek ilerleyecektir. Oyunun en dikkat çeken özellikleri muhteşem grafikleri ve fizikleri. Oyunun Oynanış videosunu izlemek için tıklayınız.

Watch Dogs


   Benim ve milyonlarca oyuncunun sabırsırlıkla beklediği oyun. Aslında 2013 kasım ayında çıkması bekleniyordu ama Ubisoft 2014 yılına erteledi oyunu. Oyunda Hacker bir karekteri yöneterek teknolojinin neler yapabileceğine şahit olacağız. 2014 oyunlarının genelinde olduğu gibi yüksek grafiklere sahip. Daha fazla bilgi için tıklayınız.

The Sims 4

   Kendi kategorisinde örneği bulunmayan The Sims serisin yeni oyunu en sonunda bu yıl çıkıyor. Aile, İnşaat, duygular gibi bir çok özellikte geliştirmeler olacak. Sims hayranları o kadar merakla bekliyordu ki bu oyunu oyunun oynanış videosu yayınlandığında oyun Twitter'da en çok konuşulan olaylardan biri olmuştu. Oynanış videosunu izlemek için tıklayınız.

Mount And Blade 2: Bannerlord



   Mount And Blade serisi ile dünyanın gündemine oturan Türk oyun şirketi Taleworlds yeni oyununu çıkartmaya hazırlanıyor. Önceden söyliyeyim oyunun çıkış tarihi belli değil. Ama son zamanlarda paylaşılan görseller, yazılan yazılar oyunun çıkış tarihine çok yaklaşıldığını gösteriyor. Umarım Taleworlds şirketi yeni yılda oyun severlere sürpriz yapıp oyunu piyasaya sürer. Daha fazla bilgi için tıklayınız.

   Peki sizin en çok beklediğiniz oyunlar nelerdir? Yorum kısmına yazabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-