8 Aralık 2013 Pazar

Video Oyunlarının En Karizmatik Adamları

mücahit coşkun | 10:42
   Bu yazımda video oyunlarında ki gelmiş geçmiş en karizmatik karakterlerden bahsedeceğim. Tüm karizmatik karakterleri tabi ki yazamayacağım. Benim için ön planda olanları sizlerle paylaşacağım. Eğer siz de bir şeyler katmak isterseniz yorum kısmına yazabilirsiniz.








EZİO AUDİTORE DA FİRENZE

Birçok kesim tarafından 'Reis' olarak kabul edilmiş bir karakter. Yakışıklılığı ile birçok kadını cezbetmiş yaşamı ile birçok oyuncuyu etkilemiştir. Assasin's Creed serisinin 2-3 ve 4. oyunlarında ana karakter olarak bulunmuştur.

TOMMY VERCETTİ

Aslında Karizmatik yerine bir seri katil demek daha doğru olabilir. Grand Theft Auto serisinin en karizmatik adamı denebilir. Zamanın teknolojisine göre epey de yakışıklı tasarlanmıştır. Vice city şehrinin en zengin ve en saygın adamı olmuştur.

GORDON FREEMAN

Half Life serisini ana kahramanıdır. Bilim adamlığından bir nevi Rambo'ya dönüşmüştür. Levye ile özdeşleşmiştir. Video oyunlarının en cesur karakterlerinden biridir. (Türkler tarafından Hulki cevizoğluna benzetilmektedir.)

KRATOS

God Of War serisinin ana karakteridir. Olağan üstü güçleri, öfkesi ve psikopat görünümü ön plandadır. Yunan mitolojisinin tanrılarının başına bela olmuştur 





1 yorum:

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-