31 Ekim 2013 Perşembe

2013 Yılı Hayal Kırıklıkları

mücahit coşkun | 09:47
   Neredeyse 2013 yılını bitirmek üzereyiz. Bu sene içinde oyun dünyasında gözlemlediğim birkaç hayal kırıklıkları var...









Pro Evolotion Soccer 2014 (PES 14)

   Merakla beklenen PES serisinin en yeni oyunu takipçilerini pek memnun etmedi. Takipçilerin memnun olmamasının büyük bir kısmı grafiklerdi. Yeni oyunda daha gelişmiş grafikler bekleyen oyuncular oyundaki grafiklerden pek hoşlanmadı. Oyunun yapımcı firması daha farklı detaylar üzerinde çalışmış olmalı.

Mount And Blade II: Bannerlord

   Taleworlds oyun şirketi tarafından hazırlanan bu oyunun duyurusu 2012 yılının ortalarında yapılmıştı. Oyunun epey takipçisi var. Takipçiler oyunun 2013 yılı içerisinde çıkmasını bekliyorlardı. Ama oyun için sadece bazı ekran görüntüleri paylaşıldı. Henüz oyunun çıkış tarihi belli değil. Tahminimce epey kaliteli bir oyun olacak ekran görüntüleri çok umut vericiydi.

Watch Dogs

   Benimde yakından takip ettiğim bir oyun. Hacker'lık üzerine kurulmuş ve benim yaratıcı bulduğum bir oyun. Daha önceden böyle bir oyun hatırlamıyorum. Benim gibi binlerce takipçisi var. Oyun normalde 2013 yılı kasım ayında çıkması gerekiyordu ama oyunun yapımcı şirketi sürpriz bir açıklamayla oyunun 2014 yılı 2. çeyreğe ertelendiğini duyurdu. Umarım bir daha ertelenmez.

   Benim gözlemlediğim hayal kırıklıkları bunlardı sizin gözlemlediğiniz hayal kırıklıkları varsa bizimle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-