2 Eylül 2013 Pazartesi

Borderlands 2

mücahit coşkun | 12:52
   Pandora gezegeninde geçen oyunumuzun hikayesini kısaca şöyle anlatalım, kötü adam Handsome Jack ve onun vahşi taraftarları gezegenin madenlerini ele geçirmek için savaş açıyor. Oyunun başında bizim takımımız Handsome Jackı yakalamak için yaptığı bir operasyonu yerine getirmek için trenin içindeyiz, ancak tuzağa düşürülüyoruz ve trenimiz havaya uçuyor, trenin içinde aynı takımda olan 4 karakter var bunlardan birini seçiyoruz şimdi kısaca karakterleri tanıtalım.

Axton:Komando olan karakterimizin birde istediği zaman kullanabileceği güçlü bir silahı var, bu silah savaşta ciddi üstünlük sağlayabiliyor.

Maya:Mayanın en dikkat çekici özelliği ise büyü yapabilmesi,tabi büyü yapması normal silahları kullanmasından onu alıkoymuyor.

Salvador:Silahlar onun en iyi dostu diyebiliriz, onun üstünlüğü ise müthiş silah kullanma yeteneği diyebiliriz. Aynı anda iki eliylede
silah kullanabiliyor.

Zero:Genellikle rakiplerinin kafasını karıştırıp onları sessizce halleden bu kahramanımıza bir çeşit suikastçıda diyebiliriz.


   Karaktermizi seçtikten sonra birde dostla tanışıyoruz adı ClapTrap o bir robot oyunun devamında bize yardımcı oluyor. Bizi oyuna bağlayan birkaç özellik var bunlardan biri oyunda level sisteminin olması. Kazandığımız tecrübelerle level atlıyor ve yeni özellikler açabiliyoruz. Böylece karakterinizin gücünü şekillendirebiliyorsunuz, ister canınızı coğaltın uzun süre hayatta kalın ister rakibinizi bir kaç darbede indirebilecek kadar güçlü.


   Bizi oyuna bağlayan bir diğer özellik ise oyunda kazandığımız paralarla yeni ekipmanlar alabilir yada var olanları geliştirebilirsiniz. Oyundaki silah çeşitliliği ise oldukça geniş. Tabancadan roket atara ordan keskin nişancı tüfeklerine oldukça çok çeşit silahımız var. Haritamızda gayet büyük. Bu yüzden oyuna ışınlanabilme özelliği getirebilmiş ancak bu ışınlanma karşılıksız değil. Oyunun grafikleri gerçekten fantastik diğer FPS oyunlardan çok daha farklı çizgi film gibi bir hava var oyunda, ama bu oyunu kötü yapmıyor aksine daha ilginç ve eğlenceli kılıyor. Oyunumuzun PlayStation 3, xbox 360 ve PC sürümleri var zevkle oynayabilirsiniz. İyi oyunlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-