20 Şubat 2013 Çarşamba

Okulunuza geri dönüş: Bully Scholarship Edition

mücahit coşkun | 06:44
   Okulunuza geri dönmeye hazırmısınız? Haylazlıklar etmek, kız peşinde koşmak, kavga etmek.... Aslında bu oyunda Amerikada bir okuldayiz çevre epey farklı ama Türkiyedeki okullarla da bazı benzerlikleri var.

   Oyunda jimmy hopkins adında 15 yaşında bir çocuğu yönetiyoruz. Bu çocuk epey piskopat ve okuduğu okulda onun gibi epey piskopat bir okul. Okulun her bir köşesinde kavga oluyor öğretmenler kavgaları ayırmaya çalışıyor. Bizde yönettiğimiz karekterin okul yaşamını sürdürmesini sağlıyoruz.

   Oyunda her okulda olduğu gibi derslere giriyor ve dersleri geçmeye çalışıyoruz. Tabiki derseler gerçekte ki gibi sıkıcı değil. Dersleri daha eğlenceli hale getirilmiş bazıları epey zorluyor. Oyunda farklı görevler yaparak saygınlık, para vs. kazanıyoruz.




   Okulda tabiki kurallar da var eğer kuralları ihlal eder ve yakalanırsanız bazı eşyalarınızı alırlar. Derslere zamanında girmesseniz öğretmenler sizi yakalayıp zorla derse sokmaya çalışır.

   Oyunda ilk bölümde sadece okul içerisinde görevler yapiyoruz. İkinci bölümde okulda dışına çıkıyor ister lunaparka gidiyor, ister dükkanlardan alışveriş yapabiliyor serbestçe dolaşabiliyorsunuz
   Oyundaki görevler genel olarak eğlenceli. Senaryosu sürükleyici farklı süprizlerle karşılaşıyorsunuz. Görevleri yapıp oyunda ilerledikçe okuldaki kişilerin saygısını kazanıyorsunuz. İsterseniz sevgiliniz de olabiliyor(sayı sınırlaması yok :) ). Lise yıllarınızı özlediyseniz bu oyunu denemekte fayda var .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-