15 Ocak 2013 Salı

Pro Evolotion Soccer 2012: PES 12

mücahit coşkun | 11:45
   PES serisinde en beğendiğim oyundur. Birçok kişinin bildiği gibi PES oyunu bir futbol oyunudur.
   Bu oyunda grafikler epey yükseltilmiş oyuncuların futbol yetenekleri, dış görünüşleri neredeyse gerçek hayattaki ile birebir olmuş. Topla yapabileceğiniz yeni hareketler eklenmiş. Taraftar tepkileri ve hava şarları çok gerçekçileştirilimiş.











   Bu oyunda sevdiğim yeni birkaç özellik var(aslında pek yeni yaılmaz 10. oyundan itibaren eklene bir özellik) kariyer modu ve efsane ol modu.
   Efsane ol modunda kendinize bir oyuncu oluşturup onun dış görünüşüne kadar herşeyini ayarlayıp oyuna başlıyorsunuz. İlk başta pek kaliteli olmayan bir kulüpte başlıyorsunuz. Kendinizi geliştirdike başka kulüplerden yetenek avcıları sizi izlemeye geliyor eğer beğenirlerse teklif yolluyorlar. Eğer istediğiniz bir kulüp varsa menajeriniz aracıılığıyla o kulüplede anlaşabiliyorsunuz. Para kazandıkça yeni menajer alıp istediğiniz kulüple anlaşma ihtimalini arttırıyorsunuz.
   Kariyer modunda istediğiniz bir kulübü seçerek başlıyorsunuz o kulübün teknik direktöründen doktoruna kadar herşeyini ayarlıyorsunuz. Kulübünüzü lig de ve diğer kupalarda iyi temsil etmeye çalışıyorsunuz. Kulübünüz para kazandıkça yeni transferler yapıp kulübünüzü güçlendirebiliyorsunuz. Eğer çok başrısız olursanız kulüp başkanı tarafından kulüpten atılıyorsunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-