14 Ocak 2013 Pazartesi

Eski ama zevkli bir strateji:Cossack Back To War

mücahit coşkun | 08:26
   Bu oyun biraz eski olabilir ama strateji oyunlarını seven oyuncular için harika zevkli bir oyun.
   Oyunu tabiki faremizi kullanarak oynuyoruz 18. yüzyılda ki devletleri kullanarak savaşları kazanmaya çalışıyoruz. Oyunda Osmanlı devletide var ama 18. yüzyılda geçtiği pek güçlü değil.

   Oyunda 20 den fazla devlet 500 den fazla asker birimi 40 tan fazla gemi çeşidi var. Eski bir oyun olabilir ama birim sayısı gerçekten çok fazla buda oyuna farklı bir zevk katıyor.

   Bu oyundada 'Age Of Empires' oyununda ki gibi ister senaryo modunda isterseniz kendi oluşturduğunuz savaş kurallarında savaşabiliyorsunuz. Oyunun multiplayer özelliğide var oda çok zevkli oyunu denerseniz mutlaka multiplayer'i de deneyin.









   Oyunda stratejiniz çok önemli eğer stratejiniz rakibin stratejisinden kötüyse  1000 kişilik ordu sizin 3000 kişilik ordunuzu imha edebilir. Oyunu oynayarak yeni stratejiler geliştireceksiniz ve oynadıkça daha da zevk alcaksınız. Bir de multiplayer'da oynarsanız artık oyunun bağımlısı olursunuz. Grafikler asla sizi yanıltmasın grafikler pek iyi değil ama strateji oyunlarından zevk alıyorsanız bu oyundan epey zevk alacaksınız.


9 yorum:

  1. indirmesi yok siz atmışsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korsan içerik paylaşmıyoruz eğer oyunu denemek isterseniz internette kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz. Bu yazımda sadece Cossack Back To War oyunu hakkında kısa bilgiler verdim. Yorumunuz için teşekkürler.

      Sil
    2. bu oyun bende vardı

      Sil
  2. Merhaba,

    Uzun bir sürenin ardından oyuna tekrar başlamış ve biraz paslanmış olsam da, online olarak oynayabileceğim oyuncular arıyorum. Sizin bildiğiniz, tanıdığınız Türk ya da yabancı uyruklu kişilerin oynadığı bir sunucu var mıdır ? Oyunun orjinal versiyonunu GOG (GOG.com) üzerinden satın aldım. Sadece multiplayer olarak oynayabileceğim bir platform ihtiyacım bulunuyor. Tavsiyelerinizi rica ediyorum.

    Selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Oyunun multiplaey sunucuları Gamespy tarafından destekleniyordu. Gamespy 2014 yılında kapandı. Şuan bende nasıl Multiplaey oynanır bilmiyorum. Bazı modlar ile oynanıyor gibi bişey duymuştum ama pek araştırmadım.

      Sil
  3. Bilgi sahibi olan mutlaka yazsın. 2014 ten beri oynanmıyor. Oyuna bağlanılamıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyunun multiplayer sunucuları gamespy tarafından sağlanıyordu gamespy 2014 yılında kapatıldığı için multipaleyer sunucularına ulaşılmıyor

      Sil
  4. Iyide youtubeda adamlar multiplayer oynuyo o nasi oluyo ozaman saygilar pc den anlayan varsa bi bakmasi iyi olur denk gelirse online oynariz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cossacs back to war için multiplayer kapandı yeni çıkan cossacks 3 oyununda multipalyer oynanabilyor ona bakabilirsiniz

      Sil

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-